Jura

9. oktober 2020 - 17:11

App linkNu på Google Play

Kurt Beier stævner NTG

Kurt Beier stævner NTG

9. oktober 2020 - 17:11

Kurt Beier Transport har stævnet speditionsfirmaet NTG, og sagen skal efter planen behandles på retsmøder i november.

 

Det oplyser Karsten Beier, som er ejer og adm. direktør i Kurt Beier Transport, på det sociale medie Linkedin, efter at andre medier først havde omtalt, at det var NTG, der har trukket Kurt Beier Transport i retten.

 

Kurt Beier Transport har trukket NTG i retten både i Danmark og i Tyskland pga. manglende betaling for transporter udført for speditionsfirmaet. NTG mener omvendt, at Kurt Beier Transport har misligholdt kontrakten som følge af de forhold hos Kurt Beier i Padborg, som blev afdækket i efteråret 2018, og som skal vurderes af byretten i Sønderborg i maj 2021.

Ifølge Karsten Beier har Kurt Beier Transport allerede vundet ”første slag” mod NTG ved en afgørelse i Tyskland i august 2020.

 

»Det er et faktum, at det er os, der har stævnet NTG for manglende betaling for ydelser købt hos os, og at vi har vundet sagen i Tyskland. Den danske version af den sag kommer for retten i november. Her er det også os, der har stævnet NTG. For ikke at betale for transport, som vi har udført for dem,« skriver Karsten Beier på Linkedin.

Læst i alt:

5714 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger