Jura

8. november 2019 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Myndighed håndterer kort-kiks

Myndighed håndterer kort-kiks

Her er der 'styr på' virksomhedskortene. Arkivfoto

8. november 2019 - 02:40

 

I en mail til DTL – Danske Vognmænd meddeler Rigspolitiet, at myndigheden er opmærksom på de problemer, en del vognmænd siden sommeren har oplevet med aflæsning af data fra deres lastbilers tachografer. Problemerne er opstået efter anvendelsen af et nyt generation 2-virksomhedskort fra politiets leverandør af tachografkort, Thales, meddeler DTL i et aktuelt nyhedsbrev.  

 

Rigspolitiet konstaterer, at man ikke har været i besiddelse af oplysninger om tidligere udstedte virksomhedskort. Derudover har leverandøren i forbindelse med udstedelse af generation 2-virksomhedskort ved en fejl oprettet en ny database, hvor kun en del virksomheder er blevet registreret.

 

Rigspolitiet har aftalt med leverandøren, at denne samkører sine databaser – en opgave der ventes afsluttet med udgangen af denne uge. Herefter begynder leverandøren at fremstille nye generation 2-virksomhedskort.

Meldingen fra færdselsstyrelsen er, ifølge DTL, at styrelsen i videst muligt omfang tager hensyn til problemerne. Derfor bliver vognmænd, der efter oplysningerne er berørt af problemerne med de nye virksomhedskort, ikke indkaldt og/eller kontrolleret i den aktuelle periode.

Læst i alt:

196 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger