Jura

12. juni 2018 - 02:03

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Varebiler reguleres: - Skridt i rigtig retning

12. juni 2018 - 02:03

Vognmand Lasse Ødum, medindehaver af J. Ødum's Eftf. A/S i Randers og formand for Dansk Møbeltransport Forening, kalder det ”et skridt i den rigtige retning”, at et flertal i Folketinget nu har vedtaget en ny lov om godskørsel for varebiler.

 

Alle biler skal med

Lasse Ødum:

 

- Ja, det er et skridt i den rigtige retning, om end alle biler bør være med i den nye lov, også alle under 3500 kg. totalvægt. Der er en række undtagelser i den nye lov, så vi er ikke helt i mål. Men det hjælper da på det.

 

Tidligere har formanden for Dansk Møbeltransport Forening netop udtalt sig kritisk i forhold til varebilerne og de aktiviteter, der også foregår i forhold til flytninger – også ’under radaren’ i forhold til eksempelvis betaling af skat, moms og eventuelt øvrige afgifter.

Flyttebranchen flytter sig…

Når det gælder selv samme flyttebranche melder Lasse Ødum også til Vognmandens Fagblad, at aktivitetsniveauet i branchen er oppe i gear.

 

- Vi har selv mærket en lidt periode i januar til marts, men nu mærker vi klart, at folk har flere penge mellem hænderne. Flere skifter bolig, og folk ønsker at betale sig fra mere i dag. Og når så ikke nybyggerier bliver færdige til tiden, ja så mærker vi det jo også godt for os. Så vi forventer et positivt 2018, tilføjer Lasse Ødum

Læst i alt:

23 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger