3. januar 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

Kryds er klar ved Lollands nye erhvervspark

3. januar 2019 - 01:42

Vejdirektoratet har ombygget krydset mellem Vestre Landevej og den nordlige til- og frakørsel til Sydmotorvejen ved Maribo. Krydset er ombygget til et signalreguleret kryds med svingbaner i begge retninger på Vestre Landevej samt fra rampen fra Sydmotorvejen. En ny adgangsvej til Lolland Kommunes nye erhvervsområde er ligeledes etableret.

 

»Infrastrukturen til kommunens nye erhvervsområde er nu på plads. Adgangsvejen er anlagt, og krydset er udvidet med svingbaner på Vestre Landevej, så trafikken kan glide let. Vi er dog ikke helt færdige endnu, da vi blandt andet mangler asfaltbelægninger i hellerne. Det får vi klaret i januar, hvis vejret er til det, og når foråret er over os, kommer vi tilbage og lægger slidlag på vejen,« siger projektleder i Vejdirektoratet, Bjørn Eriksen.

Det nye kryds vil støtte den kommende udvikling af et stort erhvervsområde, som kommunen har arbejdet på siden august, og hvor krydset er en vigtig del.

 

»Vi har store ambitioner for Maribo Erhvervspark, som vi er i gang med at udvikle og skal udvikle i de næste år. En god adgang til området har stor betydning, så vi er glade for, at vi nu har fået en rigtig god infrastruktur til erhvervsparken med nem forbindelse til motorvejen,« siger Bjarne Hansen, direktør i Lolland Kommune.

 

Krydset er åbnet for trafik. De sidste færdiggørelsesarbejder mangler dog fortsat, ligesom asfaltbelægninger i hellerne mangler. De vil blive udført i januar. De sidste slidlagsarbejder bliver først udført i foråret 2019, når vejret er blevet varmere.

Ombygningen er et samarbejde ​​mellem Lolland Kommune og Vejdirektoratet. Projektet er finansieret af Lolland Kommune.  

Læst i alt:

482 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger