6. november 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets november-udgave er på gaden

6. november 2018 - 01:44

Årets 11. udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

 

I denne udgave ser vi bl.a. nærmere på et nyt chaufførprojekt hos Ole Larsen i Brabrand, vi er på tung razzia med politiet, tager til jobmesse med fokus på chaufførfaget, ser nærmere på Nyscans DAF-planer, og så er der selvfølgelig masser af indtryk og de vigtigste tendenser fra verdens største lastbiludstilling, IAA i Hannover.

 

Og så har vi besøgt en vognmand, der har restaureret noget af en sjældenhed på vores breddegrader – en perle, som vækker minder hos især veteran- og Renault-entusiaster.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Som noget helt nyt udkommer Lastbil Magasinet nu også elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

Læst i alt:

97 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger