3. november 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

Lastbil Magasinets november-udgave er på gaden

Lastbil Magasinets november-udgave er på gaden

3. november 2020 - 01:44

Årets 11. udgave af Lastbil Magasinet rammer i denne uge ramt landets kiosker og postkasser.

 

I november-udgaven er der masser af trucker-kultur. Forsiden prydes af vognmand Henrik Rasmussens nye "Convoy"-lastbil, som vi har besøgt, og i bladet opruller vi i detaljer hele den mærkelige sag om den danske truckerlegende Erik Bergen, bedre kendt som Mr. President, og den mystisk bogsag, han ufrivilligt blev kastet ud i.

 

Scanias nye V8-familie og gearkasse kommer under lup, og du kan læse om Jensen & Søn, der dyrker MAN-lastbiler med stor passion.

 

Vi tegner et stort portræt af et familiefirma i Tønder, hvor der er plads til både moderne teknik og lækre, velholdte klassikere, og så har vi mødt en meget speciel englænder, som tager hele vejen til Danmark for at få sat prikken over i'et på sin lastbil, der - endnu engang - er en hyldest til dansk lastbil-kultur.

Denne gang får du ikke kun Lastbil Magasinet, men også Trailer Magasinet. I tillægget over 24 sider dykker vi vanen tro ekstra dybt ned i trailer-branchen og har bl.a. været på fabriksbesøg i Tyskland mm.

 

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

 

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 70 250 350 eller sende en e-mail til lene@dtmedier.dk.

 

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Læst i alt:

678 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger