Lastbilnyt

30. januar 2018 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Palfinger til Middelfart

30. januar 2018 - 02:40

Da Palfinger Group i Østrig sidste år overtog Palfinger Danmark A/S kom der yderligere skub i Palfinger Danmarks planer om flytningen til mere moderne rammer, der nu er en realitet.

 

360 + 500 kvm.

Palfinger Danmarks nye adresse på Stensgårdsvej 21 M i Middelfart, tæt på Fynske Motorvej E20 og Den nye Lillebæltsbro, rummer over 360 lyse kvadratmeter, inklusiv topmoderne mødefaciliteter til ansatte og gæster samt et moderne computerstyret lager på 500 kvadratmeter.

 

- Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Palfinger Group i Østrig, der har bidraget til, at det blev muligt at flytte fra de efterhånden for små lokaler i Nr. Aaby. Vi har nu fået langt mere plads i de moderne kontorer. Det giver helt nye muligheder, idet vi nu f.eks. kan holde vores forhandler-kurser her i Middelfart, siger souschef og produktchef Jesper Mouridsen, Palfinger Danmark.

Fra tre til ét lager

En af de meget store fordele i forbindelse med flytningen er, at lageret af reservedele nu er samlet på den nye firmaadresse i Middelfart – i stedet for som tidligere at være placeret tre forskellige steder i Danmark.

 

- Det giver et bedre overblik, når lageret er samlet her, hvor det også er nemt at komme til fra nær og fjern. Vores hovedsæde ligger jo så sige lige midt i Danmark, siger Jesper Mouridsen.

Øget aktivitet

Flytningen kommer på et tidspunkt, hvor der er stor aktivitet hos Palfinger Danmark.

 

- Vi mærker en betydelig stigning i vores salg. Blandt andet er der i øjeblikket stor efterspørgsel efter kroghejs og ikke mindst stykgodskraner. Der er vækst i Danmark, og det er jo noget, vi i transportbranchen mærker med det samme og nyder godt af, tilføjer Jesper Mouridsen.

Læst i alt:

16 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger