Lastbilnyt

23. marts 2019 - 10:13

App linkNu på Google Play

Vinderne af Årets Opbygning er kåret

23. marts 2019 - 10:13

Rasmus Haargaard

Der lød et rungende ”jaaaa” gennem hal M fredag eftermiddag, da Jens Erik Platz blev overrasket på sin stand ved BP Trailer på udstillingen Transport 2019 i MCH i Herning.

 

En delegation fra MCH og dommerjuryen til konkurrencen Årets Opbygning 2019 kom nemlig for at overrække ham beviset på, at BP Trailers 3-akslede påhængsvogn vandt titlen som Årets Opbygning for tunge køretøjer.

 

BP Trailer var blandt de tre finalisterne, og en blanding af dommerstemmer og sms-stemmer fra publikum kårede BP Trailer som samlet vinder af den tunge kategori. De to andre finalister var Banke Aps og Give Kranservice/Palfinger.

 

BP Trailers 3-akslede vinder-påhængsvogn er bl.a. speciel ved, at det er lykkedes at få lovliggjort køretøjet med styrbare bageste aksler – hvilket ellers af sikkerhedsmæssige årsager normalt ikke har været muligt, men BP Trailers løsning er altså godkendt og lovlig – og vil givetvis interessere mange kunder fremover.

I kategorien for Årets Opbygning under 3,5 ton gik sejren til Rehabiler, der udstillede en særligt tyverisikret varebil med rullegardiner for sideruden og bagruderne. Gardinerne kan køres op og ned på 20 sekunder og er en god løsning for varebilejere, som er hårdt plaget af tyverier af værktøj mm.

 

De to øvrige finalister i den lette kategori var Volkswagen Erhvervsbiler med en autotransport samt en MAN TGE i letvægtsudgave opbygget af Brdr. Plagborg.

Læst i alt:

2037 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger