9. marts 2018 - 01:45

App linkNu på Google Play

Leasing Fyn med stort overskud

9. marts 2018 - 01:45

Af Redaktionen |

Virksomheden Leasing Fyn opnåede i 2017 et overskud før skat på 25,3 mio. kr.

 

Direktør Kurt Madsen udtaler, at niveauet for årets overskud er meget glædeligt, da der i det forgangne år har været en skærpet priskonkurrence på det danske leasingmarked.

 

Virksomhedens samlede udlån udgjorde ved udgangen af 2017 i alt 1.791,2 mio. kr., hvilket var en stigning i forhold til året før på 113,2 mio. kr. svarende til en vækst på 7%.

 

Ledelsen betragter årets overskud som tilfredsstillende og glæder sig over resultatet af en stor og dygtig indsats af virksomhedens 50 medarbejdere.

 

Vækst på 8 pct.

 

 

Virksomheden Leasing Fyn drives i 4 selskaber, som er henholdsvis Leasing Fyn Bank A/S, Leasing Fyn Faaborg A/S, Leasing Fyn Middelfart A/S og Leasing Fyn Svendborg A/S. De anførte regnskabstal er et sammendrag af regnskaberne for alle 4 selskaber i virksomheden.

Ejerne er Sparekassen Sjælland-Fyn A/S, Middelfart Sparekasse og Fynske Bank A/S, som ejer virksomheden ligeligt.

 

Leasing Fyn beskæftiger sig primært med finansiel leasing af anlægsaktiver til erhvervsmæssig brug med særlig fokus på landbrugsmaskiner, transportmateriel, entreprenørmaskiner, industriudstyr og informationsteknologi.

 

Leasing Fyn havde i 2017 en rekordstor tilgang af nye leasingaftaler på i alt 797,0 mio. kr., hvilket i forhold til 2016 var en fremgang på 62,3 mio. kr. svarende til en vækst på 8%. Direktør Kurt Madsen er begejstret over forretningsomfanget i det forgangne år, som har været det største i virksomhedens 34-årige levetid.

 

Øget synlighed

 

Direktør Kurt Madsen udtaler videre, at en medvirkende årsag til fremgangen i forretningsaktiviteten har været, at Leasing Fyn i februar måned 2017 flyttede til sit nyopførte forretningsdomicil på Bondovej i Odense. Formålet med flytningen var blandt andet at få en mere central beliggenhed tæt på motorvejen ved Odense og opnå mere synlighed, hvilket vi tydeligt kan mærke er sket.

 

Med det formål yderligere at understøtte virksomhedens fremtidige udvikling udvidede Leasing Fyn i slutningen af 2017 med yderligere en finansieringskonsulent til transport- og industrikunder øst for Storebælt. Leasing Fyn har herefter i alt 15 finansieringskonsulenter, som betjener små og mellemstore virksomheder overalt i Danmark.

Læst i alt:

681 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger