9. februar 2018 - 11:39

App linkNu på Google Play

Litauisk chauffør dræbt ved tragisk uheld

9. februar 2018 - 11:39

Af Ditte Toft Juste |

Det var en 31-årig mand fra Litauen, der i går formiddag blev dræbt mellem en læsserampe og en bakkende lastbil ved Silvan i Vejle. Han var en del af et makkerteam på to, der var i gang med at tømme deres lastbil, da en chauffør i en anden lastbil på pladsen bag Silvan-butikken bakkede. Men chaufføren overså den 31-årige mand. Først da der lød et brag og den litauiske mands makker råbte op, opdagede chaufføren i den bakkende lastbil, hvad der var sket.

 

Den 31-årige var dræbt på stedet. Han blev efterfølgende kørt til Vejle sygehus.

 

De pårørende i Litauen er underrettet.

 

Den dræbte mands litauiske kollega kørte med i ambulancen og hjalp efterfølgende til, da der skulle tages kontakt til familien og det transportfirma, de to chauffører kørte for.

»Vi har tre vidner, der har hørt et råb om hjælp. De har ikke overværet selve uheldet, men de iler til og taler efterfølgende med os, da vi kommer til stedet«, oplyser leder af Patruljecenter Midt i Vejle, vicepolitikommissær Mikkel Ross.

 

Han forklarer, at den tragiske hændelse er, fra politiets side, at betragte som et færdselsdrab, så der derfor bliver kaldt en bilinspektør til uheldsstedet.

 

»Vi har ikke fået rapporten fra bilinspektøren endnu, men der er umiddelbart ikke tvivl om, at det er et uheld, og hvordan det er sket«, siger Mikkel Ross.

 

Den chauffør, der kørte den bakkende lastbil, var selvsagt i chok efter uheldet, og han fik støtte af en fremmødt medarbejder fra det fragtfirma, han kører for.

     

Læst i alt:

2185 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger