Mercedes

18. september 2018 - 14:48

App linkNu på Google Play

Godt 2018 for Daimler Trucks

18. september 2018 - 14:48

Rasmus Haargaard

Daimler Trucks tyvstartede på IAA-messen tirsdag middag, hvor den globale transportpresse var inviteret til pressemøde forud for udstillingen i Hannover, som åbner for publikum på torsdag og en uge frem.

 

Midtpunktet var naturligvis den helt nye generation af Mercedes-Benz Actros, som blev lanceret for offentligheden for mindre end to uger siden i Berlin.

 

»Vi ved, hvad der er teknologisk muligt, og vi er altid klar til at vise det frem. Og få år efter kommer vi med køretøjerne klar til serieproduktion,« sagde Martin Daum, direktør for Daimler Trucks med henvisning til den nye Actros, som bygger på mange af de tiltag, som allerede blev luftet for fire år siden i konceptbilen Future Truck 2025.

»Overskrifter og konceptbiler er fint, men når vi kommer på markedet, skal produkterne være sikre, effektive og være en god forretning for kunden. Et godt eksempel er den nye Actros, som vi er klar til at levere nu med en række innovationer, som for få år siden var fremtidsvisioner,« sagde Martin Daum.

 

Daimler oplyste også, at ordretilgangen for erhvervskøretøjerne er gået 38% frem i indeværende år.

 

»Det går ikke dårligt. Med andre ord går det ret godt,« konstaterede Martin Daum.

 

IAA-messen i Hannover er åben for publikum fra torsdag 20. september til torsdag 27. september. Daimler Trucks & Buses er som sædvanlig massivt til stede med en dobbelthal for sig selv.

Læst i alt:

720 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger