Mercedes

3. marts 2017 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Nyt bilmærke

3. marts 2017 - 02:45

Ved indgangen til årets første forårsmåned, marts, er Mercedes-Benz Danmark nu officiel importør af endnu et Daimler-brand – japanske Fuso – på det danske marked.

Den lette lastbil Fuso Canter placerer sig rent produktmæssigt mellem Mercedes’ største varebil, Sprinter, og den mindste Mercedes-lastbil, Atego.

 

Fuso Canter dækker specifikke behov hos blandt andre renovatører, distributører og håndværkere. Produktprogrammet strækker sig fra 3,5 til 8,5 tons dieselbiler – inklusiv en 7,5 tons Fuso Canter Hybrid.

 

Venderadius som en Smart

Hos Mercedes-Benz glæder Fuso Manager Kenneth Vestergaard sig til at introducere lastbilen blandt de øvrige biler fra det tyske bilmærke:

 

- Fuso Canter er en kompakt, stærk og fleksibel lastbil, og er et velkendt syn på specielt det asiatiske marked, hvor den har stjernestatus som en rigtig arbejdshest. Størrelsen og højden på bilen gør den ideel til kørsel i byerne, hvor den let kommer gennem de mange snævre gader, porte og parkeringskældre. Faktisk har den samme svingradius som den lille by-bil Smart. Og netop til de byer og kommuner, som går forrest i kampen for miljøet, er hybridversionen det ideelle valg, da den giver op til 23 procent brændstofbesparelse. Og allerede senere på året leveres den fuldt elektriske eCanter til udvalgte kunder.

130, 150 og 175 hk.

Fuso Canter leveres som chassis til opbygning med tre førerhusvarianter – standard-, comfort- samt dobbeltkabine med plads til syv personer. Desuden kan den leveres med fabriksmonteret Scattolini fast- eller tippelad.

Der findes tre motorvarianter: 130, 150 eller 175 hk samt 150 hk parallelhybrid. Der er mulighed for op til 400 Nm kraftudtag og automatisk dobbeltkobling gearkasse – den såkaldte DUONIC – på alle varianter.

 

Salg og service

- Canteren har nogle åbenlyse kvaliteter, som ligger helt i tråd med Mercedes-Benz filosofi, og samtidig passer den perfekt ind i vores allerede brede udvalg af biler. Vi er glade for, vi nu kan tage hul på det næste skridt med Fuso Canter, som også vil være synlig på Transport 2017 i Herning senere på måneden, siger Jens Tittel, salgschef for Trucks hos Mercedes-Benz Danmark.

 

Fuso Canter forhandles og serviceres fra 1. marts 2017 af de autoriserede Mercedes-Benz lastbilforhandlere i Aarhus, Hillerød, Ringsted, Esbjerg, Kolding, Odense, Greve og Aalborg og med service i Avedøre.

Velkendt mærke

Japanske Fuso er et af verdens største bus- og lastbilmærker med en historie, der går helt tilbage til 1932, hvor den første Fuso-bus trillede ud fra fabrikken. Fuso har et bredt udvalg af busser og erhvervskøretøjer.

Fuso Canter til det europæiske marked produceres i Tramagal, Portugal, mens køretøjet er udviklet i Japan. Som en del af Daimler-koncernen er Fuso underlagt de samme kvalitetskrav, og bilen gennemgår de samme tests, som alle andre bilmærker under Daimler-paraplyen.

Læst i alt:

10 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger