Navne

13. oktober 2020 - 01:44

App linkNu på Google Play

50 års jubilæum og Den Kongelige Belønningsmedalje

50 års jubilæum og Den Kongelige Belønningsmedalje

13. oktober 2020 - 01:44

I fredags fik disponent Ole Sørensen i Vejle overrakt Den Kongelige Belønningsmedalje i forbindelse med sit 50-års jubilæum den 10. august. Desværre var det på grund af COVID-19 først muligt at overrække medaljen fredag, hvor administrerende direktør Jørn P. Skov, koncerntransportchef Torsten Sibuhr Askjær og transportkoordinator Poul Erik Madsen deltog i overrækkelsen.

 

»Som 14-årig startede jeg som arbejdsdreng hos Werner Nielsen i Horsens, inden jeg fik stort kørekort og begyndte at køre til København. Min far var selv chauffør, så jeg brugte størstedelen af min fritid sammen med ham. På den måde lå det lidt i kortene,« fortæller Ole Sørensen, der altid har været vild med lastbiler og den daglige menneskelige kontakt.

 

Efter 18 år begyndte Ole Sørensen at bruge mere tid på kontoret, og turene til København blev erstattet af lokale ture, så han altid var i nærheden. I 1990 rykkede de til DTC i Vejle, inden Ole i 1996 blev permanent kørselsleder. Heldigvis var kontoret i nærheden af lastbilerne, så han kunne hjælpe med at læsse. I 2010 blev de opkøbt af Danske Fragtmænd Transport, hvor han fortsatte som disponent i et års tid. Efter et ophold i kranafdelingen i Aarhus og kranlageret i Taulov skiftede han i 2015 til kranafdelingen på DTC i Vejle, hvor han har været lige siden.

 

»Det er blevet mere fysisk arbejde end kontorarbejde, så jeg er nærmere forvalter end disponent. Det er også et godt billede på de mange omstillinger, man har skullet tage stilling til, og som får årene til at gå sin gang. Mange spørger, hvordan man kan klare 50 år, men når man har været tilfreds og glad for at tage på arbejde, hvorfor skulle man så skifte. Ingen siger, at græsset er grønnere på den anden side,« afslutter Ole. Sørensen.

Læst i alt:

1550 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger