Navne

22. november 2019 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Årets nordiske DAF-sælger

Årets nordiske DAF-sælger

På billedet får Jacob Jørgensen (tv.) overrakt det synlige bevis på titlen som Årets nordiske DAF-sælger 2019 af Area Sales Manager Lars Klogborg, DAF Trucks Danmark A/S.

22. november 2019 - 02:30

Salgschef Jacob Jørgensen, Nyscan Trucks A/S i Køge, hædres som Årets nordiske DAF-sælger 2019.

 Med hæderen er han også nomineret til titlen Årets europæiske DAF-sælger 2019, der kåres i december på DAF-fabrikken i Eindhoven, Holland.

 

Biløkonom

Jacob Jørgensen er 38 år, uddannet biløkonom og har mange års erfaring fra lastbilbranchen. Han var ansat hos Lastas Trucks Danmark A/S igennem 15 år, inden han for et lille års tid siden søgte nye udfordringer hos Nyscan Trucks A/S, der 1. marts 2019 blev autoriseret DAF-salgsforhandler med ansvar for Sjælland.

 

DAF uddanner løbende salgspersonalet, både via e-learning og boot camps. Også her er Jacob Jørgensen altid helt opdateret – enhver ledig aftenstund anvendes gerne på efteruddannelse. Hvis der er en person i DAF-netværket, som har et stort og brændende DAF-hjerte, er det Jacob Jørgensen, lyder det fra DAF Trucks Danmark.

Komplet pakke

I dialogen med både nuværende og nye kunder afspejler Årets nordiske DAF-sælger helt klart, at han går professionelt og forberedt til enhver opgave, hvor han typisk ikke kun sælger en lastbil, men sælger en komplet pakke, lyder det videre.

Jacob Jørgensen har haft stor succes med at brande DAF-mærket på Sjælland samt at sælge DAF til nye kunder, hvilket også var medvirkende faktorer til, at han kører med den hæderfulde titel.

 

Hele DAF-organisationen ønsker Jacob et stort og velfortjent tillykke med prisen – og ønsker ham held og lykke i december, når turen går til Holland.

Læst i alt:

536 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger