Navne

13. november 2019 - 01:42

App linkNu på Google Play

Allan Sølvsten ny adm. direktør for Still Danmark

Allan Sølvsten ny adm. direktør for Still Danmark

Allan Sølvsten.

13. november 2019 - 01:42

Allan Sølvsten tiltræder som ny adm. direktør for Still Danmark A/S, oplyser den danske importør af de tyske truck-produkter. Allan Sølvsten har været hos Still siden marts 2015 i stillingen som salgsdirektør og salgsansvarlig for regionen i Belgien, Holland, England og Norden. Fremover kommer hans fokus til at være på Still Danmark.

 

Allan Sølvsten overtager stillingen fra Reke Salievski, adm. direktør for Still Nordic, som siden 2014 har været adm. direktør for Still Danmark.

 

»Still Danmark har haft en yderst god fremgang og udvikling de seneste år og der er stadig et enormt potentiale for at udvikle virksomheden yderligere og vi gør dette ved at tilbyde vore kunder de bedste løsninger i branchen. Derfor er det med stor tilfredshed, at jeg kan overrække stafetpinden til Allan, som allerede har et indgående kendskab til organisation og markedet,« siger Reke Salievski.

»Jeg glæder mig meget til de nye udfordringer i Still, og jeg vil, i tæt samarbejde med den organisation og de ansatte jeg kender så godt, fortsætte den positive udvikling af Still Danmark,« siger Allan Sølvsten.

 

Allan Sølvsten er i forvejen et kendt ansigt i den danske transportbranche, ikke mindst for en lang årrække som sælger og salgschef hos Scania.

Læst i alt:

936 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke