Navne

9. december 2020 - 01:43

App linkNu på Google Play

AMU Juul ansætter strategisk direktør

AMU Juul ansætter strategisk direktør

9. december 2020 - 01:43

AMU Juul har ansat Thomas Silfen som strategisk direktør. Thomas Silfen har flere års erfaring i ledelse og samarbejde på uddannelsesområdet.

 

- Vi er meget begejstret for tilknytningen af Thomas. Vi har i AMU Juul oplevet en meget positiv tilgang til vores kurser, og der er flere spændende muligheder og udfordringer på vej, bl.a. med tilknytningen af nye kurser og uddannelser. Her har Thomas har den helt rigtige profil og erfaring til at tage del i de opgaver, og han vil uden tvivl styrke vores team, siger direktør i AMU Juul, Jesper Juul.

 

Som strategisk direktør skal Thomas Silfen være med til at sikre den fortsatte fremgang på nye og eksisterende forretningsområder.

- Jeg ser frem til at bidrage til at sætte retning for AMU Juul, og skabe gode rammer for hele

organisationens virke og fortsatte vækst. AMU Juul løser en vigtig samfundsopgave til gavn for borgerne og samfundet, og leverer høj kvalitet hele vejen rundt. Min opgave bliver at bygge videre på dette høje niveau, siger Thomas Silfen.

 

AMU Juul er senest blevet godkendt til kunne udbyde AMU kurser inden for redder-området. Inden for det sidste år er også lager og logistik, herunder gaffeltruck, blevet del af kursusprogrammet hos AMU Juul, der i forvejen uddanner inden for godstransport, taxikørsel og bus- og handicapkørsel.

Læst i alt:

776 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke