Navne

8. juni 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

Bache A/S henter ny driftsdirektør

Bache A/S henter ny driftsdirektør

8. juni 2021 - 01:42

Bache A/S har ansat Grethe Harmuth i en nyoprettet stilling som driftsdirektør/COO.

 

Grethe Harmuth bliver daglig leder af afdelingen i Padborg. Derudover skal hun arbejde på tværs af de fem afdelinger med driftssparring og bl.a. personalemæssige forhold. Jobbet rummer desuden strategisk udvikling af virksomheden sammen med hovedaktionær og adm. direktør Michael Bache.

 

Grethe Harmuth har en lang karriere fra den finansielle sektor bag sig, hvor hun har arbejdet med erhvervskunder, bl.a. som erhvervsdirektøren i Sydbank i Aabenraa. Derudover har hun en omfattende ledererfaring fra en række jobs i både Sydbank og Frøs Sparekasse.

 

Med bopæl i Kollund tæt ved Padborg, er transportsektoren ikke ny for Grethe Harmuth. Hun er tiltrådt i jobbet 1. maj.

- Vi har igennem længere tid drøftet muligheden for at styrke ledelsen i Bache A/S med en direktør, der har det primære ansvar for bl.a. driften, HR samt bidrage til at optimere vores processer. Da muligheden bød sig for at få Grethe med ombord, var jeg ikke i tvivl om, at hun er det rette match for Bache A/S, udtaler Michael Bache.

 

- Jeg har gennem mange år haft kunder i transportsektoren, så det er en branche, jeg kender til og har fulgt løbende. Jeg ser frem til, at jeg nu skal arbejde med autobranchen indefra og er glad for, at jeg har fået muligheden for at udfylde rollen som COO hos landets største Iveco-forhandler. Jeg kender Bache A/S og Michael fra min tid i Aabenraa, og glæder mig til samarbejdet med de mange dygtige medarbejdere, udtaler Grethe Harmuth.

Læst i alt:

2005 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger