Navne

14. maj 2021 - 01:44

App linkNu på Google Play

Christian Sørensen Madsen fylder 60 år

Christian Sørensen Madsen fylder 60 år

Christian Sørensen Madsen.

14. maj 2021 - 01:44

Bestyrelsesformand i ITD og direktør for vognmandsvirksomheden S. Chr. Sørensen A/S i Skodborg Christian Sørensen Madsen fylder 60 år søndag 16. maj.

 

Christian Sørensen Madsen er oprindeligt uddannet hos H. P. Therkelsen i Padborg, hvor han også begyndte sin karriere inden for vognmandsbranchen. I 1984 vendte han tilbage til familievirksomheden i Skodborg, som er specialiseret i transport af flydende gods – primært foder til dyr.

 

Han er tredje generation i S. Chr. Sørensen A/S, som han overtog ledelsen af efter sin far i 1991, og under hans ledelse har virksomheden fortsat sin vækst, så han i dag sammen med de 35 ansatte råder over en flåde på 26 lastbiler, hvoraf størstedelen er tankbiler.

Christian Sørensen Madsen er ikke kun kendt som en dygtig vognmand, men også for sit engagement i organisationslivet, hvor han bl.a. i flere omgange har deltaget i bestyrelsesarbejdet i ITD. Siden 2019 har han varetaget posten som ITD’s formand for foreningen med 700 vognmandsvirksomheder i medlemskartoteket.

 

Privat er Christian Sørensen Madsen gift med Marianne Madsen, som også er med til at lede virksomheden i det daglige. Sammen har de tre voksne sønner, Jakob og tvillingerne Thomas og Mathias, som alle gennem deres barn- og ungdom har været aktive i firmaet på forskellig vis. I dag er Thomas ansat i firmaet og med til at holde bilerne kørende.

 

Når arbejdet tillader det, står den på spinning, når pulsen skal op, og rødvinsklub når den skal ned. Rejser rundt i Europa er for tiden sat på stand-by, ligesom Covid-19 forhindrer større arrangementer på selve dagen for de 60 år. Derfor kommer fejringen af fødselaren i år til at foregå i afstemte private rammer.

Læst i alt:

1474 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger