Navne

13. december 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

Continental får ny marketingchef og salgschef

Continental får ny marketingchef og salgschef

Casper N. Svanemose (tv.) og Claus Lykkebjerg Larsen, Continental Dæk Denmark.

13. december 2021 - 01:42

Continental har fået en ny marketingchef i Danmark, nemlig Casper Neumann Svanemose. Efter forfremmelsen fra Marketing Communication Specialist til Marketing Manager vil han fortsætte og videreudvikle det strategiske samarbejde med influencere, nye kanaler og B2B2C-markedsføring, lyder det fra Continental Dæk Danmark.

 

Hans forgænger, Claus Larsen, er internt rykket over på posten som salgschef.

 

- Efter en åben søgeproces med mange dygtige kandidater valgte vi at rekruttere internt til begge stillinger. Det viser i øvrigt hvor stærke profiler, vi har i den danske organisation. Casper har de relevante kompetencer og den helt rigtige indstilling til at kunne yde et stærkt bidrag til at styrke vores position yderligere på det danske marked, siger adm. direktør Georg Nielsen fra Continental Dæk Danmark.

Casper N. Svanemose har været hos Continental i tre år og ser frem til den kreative udfordring, der ligger i at skabe interesse for et produkt, som folk bruger hver dag, men sjældent tænker over.

 

- Vi skal hele tiden vurdere, optimere og holde øje med nye kanaler og muligheder. Og så skal vi styrke forståelsen af, at sikkerhed starter med dækket og udvikle de stærke historier til formater, som passer til de forskellige kanaler og målgrupper, siger Casper N. Svanemose.

Læst i alt:

376 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger