Navne

4. oktober 2019 - 02:16

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Dachser: Ny Sales Manager

Dachser: Ny Sales Manager

Anders Hove. Foto: Dachser

4. oktober 2019 - 02:16

Anders Hove er udnævnt til Sales Manager for Dachser Danmarks filial i Kolding. Han er hentet fra Dachsers egne rækker, hvor han har arbejdet som Sales Executive i Kolding de sidste to år.

 

Efter 27 år i speditions- og logistikbranchen, heraf 16 år som sælger og godt to år som Sales Executive hos Dachser Danmark A/S i Kolding, er Anders Hove nu Sales Manager European Logistics for det interne og eksterne salgsteam. Han servicerer fortsat sine eksisterende kunder, sideløbende med at han har det overordnede ansvar for at lægge strategien for salgsindsatsen i Jylland og på Fyn.

Strategi og udvikling

Anders Hove:

 

- Hvad jeg ser mest frem til, er at lægge salgsstrategien og være med til at sikre den fortsatte udvikling af kompetencerne i salgsteamet. Det er vigtigt, at sælgerne er godt klædt på til at føre strategien ud i livet, og netop derfor ser jeg blandt andet også meget frem til at gå forrest og motivere vores målsætninger for at sikre en fælles forståelse til, at vi arbejder i samme retning. Kommunikation er brændstof til vores netværks motor, og gennem deling af information deler vi også ansvar. Det er noget, jeg selv sætter stor pris på, og det vil jeg være foregangsmand for i vores salgsteam.

27 år i transport

Som 20-årig begyndte Anders Hove i lære som speditør, og siden har han indtaget forskellige roller inden for speditions- og logistikbranchen. Han mener, at han hos Dachser har fundet en virksomhedskultur og forretningsmodel, der passer ham rigtig godt, og derfor glæder han sig også over sit nye ledelsesansvar.

 

- Dachsers operationelle setup er anderledes end vores konkurrenters. Som ny sælger hos os skal man først lære at forstå produktet – men det gør også, at det er et spændende produkt at sælge. Vi har en høj kundeloyalitet, og det skal vi arbejde for at bevare, men samtidig skal vi arbejde for at få nye kunder ind, der passer godt ind i Dachsers stykgodssegment.

 

Anders Hove har allerede taget hul på sit nye arbejde som Sales Manager, og han starter ud med at deltage i en konference i Luxembourg for alle europæiske salgschefer i den globale Dachser-koncern.

30.600 ansatte

Koncernen er blandt de førende logistikvirksomheder i Europa. Med 30.600 medarbejdere på 399 faciliteter over hele verden opnåede Dachser i 2018 en nettoomsætning på 5,6 mia. euro og håndterede i alt 83,7 mio. forsendelser med en samlet vægt på 41,3 mio. tons. Dachser er repræsenteret med egne landeorganisationer i 44 lande.

Læst i alt:

92 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger