Navne

3. november 2017 - 02:47

App linkNu på Google Play

Vognmanden

DAF: 40 års jubilæum

3. november 2017 - 02:47

Country Parts Manager Kurt R. Nielsen kunne onsdag 1. november fejre 40 års jubilæum hos den danske DAF importør, DAF Trucks Danmark A/S.

 

Han blev ansat på lageret hos det daværende Dansk Lastvognsimport A/S, Hjordkær ved Rødekro, i 1977. Firmaet flyttede til Rødekro i 1980 og til Aabenraa i 1989, hvor Kurt R. Nielsen var reservedelschef med ansvar for et stort centrallager, der lukkede i 2004 i forbindelse med en omstrukturering.

 

Base i Kolding

I dag varetager han rollen som Country Parts Manager for DAF/PACCAR PARTS i Danmark, Norge, Sverige og Finland, med base på kontoret i Kolding.

 

Jubilaren har en stor kontaktflade til samtlige salgs- og serviceforhandlere i alle fire lande, hvor han til stadighed arbejder med implementering af PACCAR PARTS koncepter, som Market to the Max, TRP og All Makes.

DAF i både Danmark og Holland siger tillykke med dagen til en yderst kompetent og dedikeret medarbejder.

Verden over

DAF Trucks Danmark A/S er datterselskab af DAF Trucks N.V. som igen er datterselskab til amerikanske PACCAR Inc., én af verdens største producenter af lastbiler, samt aksler og motorer til busproducenter i hele verden.

DAF er også en førende leverandør af tjenesteydelser: MultiSupport reparations- og vedligeholdelseskontrakter, finansielle tjenesteydelser fra PACCAR Financial og reservedelsservice gennem PACCAR Parts.

 

DAF Trucks N.V. har produktionsfaciliteter i Eindhoven, Holland, Westerlo, Belgien, Leyland, Storbritannien, og i Ponta Grossa, Brasilien - samt over 1.000 forhandlere og servicesteder i Europa og resten af verden.

Læst i alt:

11 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger