Navne

19. juni 2018 - 02:20

App linkNu på Google Play

Vognmanden

DAF-direktør

19. juni 2018 - 02:20

Fra 1. juli er Michiel Kuijs udnævnt til administrerende direktør for DAF Nederland og Skandinavien. Han afløser Jan van Keulen, der samtidigt er udnævnt til General Manager for DAF Sales Operations, og dermed ansvarlig for markederne i Østeuropa og udenfor EU.

 

Michiel Kuijs har mere end 20 års erfaring indenfor marketing og salg hos DAF. Fra 1997 til 2009 var han Marketing Manager og Area Manager hos DAF Nederland, inden han for ni år siden blev udnævnt til General Manager DAF Sales Operations.

 

- DAF har traditionelt en markedsandel på mere end 30 procent i Holland, og det bliver en fantastisk udfordring at styrke det toneangivende mærke yderligere samt fortsætte netværks- og vækstudviklingen i Skandinavien. Med et fremragende netværk af professionelle og dedikerede forhandlere og et helt nyt produktsortiment, har vi fundamentet til dette, herunder den nye CF og XF - International Truck of the Year 2018, siger Michiel Kuijs.

Han har en bachelor i maskinteknik og erhvervsøkonomi. I sin nye stilling rapporterer han til Harry Wolters, medlem af direktionen i DAF Trucks N.V. og direktør for salg Europa.

Læst i alt:

13 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke