Navne

10. juli 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Investerer i egen vognpark

10. juli 2018 - 01:44

DanBred P/S har netop opkøbt syv lukkede SPF-SuS-godkendte lastbiler. Handlen er indgået med SPF-Danmark A/S (SPF), og syv chauffører har valgt at rykke med over og bliver ansat i DanBred.

 

Svinegenetik-virksomheden DanBred har netop investeret i en vognpark, som skal være med til at styrke DanBreds leverancer til eksportkunder samt optimere den interne logistikkæde i virksomheden.

 

Det har været et ønske at udvide virksomheden med egen vognpark, og CEO i DanBred, Thomas Muurmann Henriksen, glæder sig over, at det er lykkedes at få enderne til at mødes med SPF, som har lavet frasalget.

 

»DanBred har ambitioner om at opbygge en betydelig transportkapacitet i løbet af de kommende år, idet sikker transport og optimeret smittebeskyttelse i den fulde værdikæde i stigende grad er et væsentligt salgsparameter og et centralt element i kundernes valgkriterie, når der vælges avlsselskab og handles avlsdyr,« forklarer Thomas Muurmann Henriksen om årsagen til investeringen.

 

Vognparken tæller syv lukkede SPF-SuS-godkendte vogne samt en mindre varevogn, der nu er overgået til DanBred.

 

Velkommen til syv nye medarbejdere

 

Investeringen i de otte nye vogne skal primært bruges til eksport til DanBreds kunder og leverandører i Europa.

 

»Som led i købsaftalen for lastbilerne tilbød vi de involverede chauffører videreansættelse i DanBred, og vi er glade for at kunne byde dem velkommen som nye kollegaer i DanBred-teamet,« fortæller Thomas Muurmann Henriksen.

Overtagelsen af vognparken skete formelt pr. 9.juli.

Læst i alt:

4848 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger