Navne

21. maj 2020 - 15:29

App linkNu på Google Play

Dania Trucking bliver til Dania Connect

21. maj 2020 - 15:29

En af Danmarks store transportvirksomheder tilpasser sig ny virkelighed med navneskift og opdateret profil.

 

Siden er Dania-navnet blevet både kendt og respekteret i den danske transportbranche. De seneste par år har virksomheden imidlertid gennemgået en transformation, der har fået de nuværende ejere til at skifte den anden halvdel af firmanavnet.

 

Pr. 14. maj er Dania Trucking A/S blevet til Dania Connect A/S.

 

Medejer og direktør Frank Kruse-Jensen fortæller, at man med det nye navn ”Dania Connect” vil referere til virksomhedens centrale rolle i transportkæden mellem danske og oversøiske virksomheder.

 

»Som virksomhed har vi altid koncentreret os om at varetage logistikken af skibscontainere enten det første eller det sidste stykke af landtransporten i Danmark, hvilket vil sige mellem havneterminalen og den danske start- eller slutdestination. Vi er med andre ord et vigtigt bindeled mellem vores kunder og resten af verden,« forklarer Frank Kruse-Jensen.

”Trucking”-navnet har rødder tilbage til 1976, da skibsagenturet Thor Jørgensen udskilte sin kørselsafdeling i selskabet Dania Trucking A/S.

 

Som en central del af den proces, der har ført til navneskiftet, har Dania Connect udarbejdet en ny strategi for virksomhedens bæredygtighedsindsatser, herunder klima, miljø, sikkerhed og arbejdsvilkår.

 

»Ved at formidle vores ni indsatsområder og mål med hver sin enkle sætning er strategien og vores nye profil blevet jordnær og vedkommende for alle,« siger Frank Kruse-Jensen.

 

Som eksempel nævner han, at en af de ni omtanker slår fast, at Dania Connect vil køre fire millioner færre kilometer med tomme containere frem til 2025. Helt konkret vil det ske ved i stigende grad at køre tømte containere direkte fra importstederne til eksportstederne, hvor de fyldes igen. Derved spares en masse tomme ture til havnen.

Bag Dania Connect står i dag de to ejere Frank Kruse-Jensen og Anders Bahn Christiansen. Virksomheden har hovedkontor i det nye Havnecenter på Aarhus Havn.

 

Læst i alt:

1612 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger