Navne

26. april 2019 - 14:30

App linkNu på Google Play

Danske Fragtmænd indgår landsdækkende jobserviceaftale

26. april 2019 - 14:30

Danske Fragtmænd oplever udfordringer med rekruttering af medarbejdere, og derfor indgik de i sidste uge en landsdækkende serviceaftale med landets jobcentre.

 

Danske Fragtmænd underskrev en aftale med Jobservice Danmark, der skal gøre det nemmere at finde nye medarbejdere.

 

»I Danske Fragtmænd har vi generelt udfordringer med at rekruttere medarbejdere, og når vi så samtidig har meget høj anciennitet blandt vores medarbejdere, kan vi risikere, at vi om en række år kommer til at mangle medarbejdere. Det betyder, at vi er nødt til at være på forkant med udviklingen, hvorfor vi har indgået denne jobserviceaftale,« udtaler HR-chef Frederik Madsbjerg, der i aftalen har fokus på rekruttering af chauffører og terminalmedarbejdere.

 

Med jobserviceaftalen får Danske Fragtmænd kun én indgang samt en kontaktperson i hvert tovholderjobcenter, hvilket skal være med til at sikre et tættere samarbejde med Danske Fragtmænd og landets jobcentre. Derudover vil det også give et tættere samarbejde jobcentrene imellem, da de alle vil kende til Danske Fragtmænds udfordringer og behov for rekruttering.

 

»Vi får således en samlet service fra et koordineret samarbejde mellem relevante jobcentre samt eventuelle a-kasser og uddannelsesinstitutioner,« forklarer Frederik Madsbjerg, der dermed også får hjælp til opkvalificere ledige gennem virksomhedspraktik og voksenlærlingeordningen samt opkvalificering af ufaglærte ledige i forbindelse med en ansættelse.

 

Politisk deltagelse vækker glæde

 

 

Da Frederik Madsbjerg underskrev den nye aftale, deltog også beskæftigelsesordfører Troels Lund Poulsen (V) og underskrev aftalen, og det er noget, der vækker glæde hos Danske Fragtmænd.

 

»Det er jo ikke kun os, der oplever vanskeligheder. Hele transportbranchen har udfordringer, hvilket på sigt kan være et stort samfundsproblem, da transportbranchen har en vigtig samfundsfunktion. Derfor er vi naturligvis glade for, at ministeren har fokus på problemet og har interesse i at hjælpe os,« fortæller Frederik Madsbjerg.

Læst i alt:

1646 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger