Navne

14. juni 2019 - 02:17

App linkNu på Google Play

Vognmanden

DigiTach hyrer

14. juni 2019 - 02:17

Fynske DigiTach har fastansat it-programmør og udvikler Brian Clemensen, efter at han i et praktikforløb viste gode kompetencer indenfor kodning samt en stor viden om forordningen for køre- og hviletid.

Fremadrettet vedligeholder Brian Clemmensen DigiTachs nuværende It-systemer og udvikler nye løsninger, som vil gøre kundernes håndtering af køre- og hviletidsdata endnu mere simpel.

 

Fokus på nye tiltag

- Brian har været med til at udvikle og skabe to store nye tiltag. Det ene er det nye rapport og it-system, som for nyligt blev lanceret, og det andet kan vi om meget kort tid løfte sløret for. Med afsæt i disse opgaver er Brian en vigtig del af holdet og vil fortsat have indflydelse på den videre udvikling af nye tiltag, siger Vandy Bæk Thorsen, indehaver af DigiTach.

Virksomheden har i den senere tid ansat flere nye medarbejdere, så DigiTachs hold nu består af otte medarbejdere.

 

- Med en kontinuerlig fast tilgang af nye kunder har det simpelthen været nødvendigt med denne tilgang. Det gør, at vi nu fortsat kan sikre et højt service- og innovativt niveau, hvormed vi fortsat kan levere markedets mest brugervenlige produkter, udtaler Vandy Bæk Thorsen.

Læst i alt:

27 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger