Navne

29. marts 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

DTL-direktør Erik Østergaard fylder 60 år

29. marts 2019 - 01:43

DTL’s adm. direktør gennem de seneste 14 år, Erik Østergaard, fylder 60 år i dag, fredag 29. marts.

 

Erik Østergaard er oprindeligt rederiuddannet og har læst erhvervsøkonomi og ledelse ved nogle af verdens førende Business Schools, herunder IMD i Schweiz, Stanford Business School og Boot School of Business ved University of Chicago, hvorfra han har en MBA.

 

Erik Østergaard har gennem hele sin karriere arbejdet inden for rederi, shipping og transport i såvel ind- som udland på direktions- og bestyrelsesniveau og har tillige været udpeget til en lang række regeringskommissioner, ligesom han fungerer i flere tillidshverv inden for transporterhvervet herunder som formand for Nordic Logistics Association med hovedkvarter i Bruxelles, der samler de nordiske vognmandsorganisationer. Han er tillige mangeårig formand for det prisbelønnede M/S Museet for Søfart.

Privat er Erik Østergaard bosat i Helsingør og et udpræget naturmenneske. Familien tager ofte ud i Gribskov for at plukke svampe eller gåture langs strandene på Nordkysten. Han har også en motorbåd i Helsingør Nordhavn som bl.a. bruges til at dykke og fiske fra. Sammen med sin hustru er han vinterbader og medlem af Kronborg Badelaug.

 

Erik Østergaard er dybt betaget af den afrikanske natur, og det har ført til en livslang passion for jagt, der blev født under 3 års udstationering i Østafrika i slutningen af 80-erne. Trofæer vidner i dag om storvildtjagt, ikke blot i Afrika men over store dele af kloden. Østergaard jager også gerne under vandet med harpun, maske og snorkel eller med flasker. Hjemmelivet præges af en stor familie med hustruen Anna, de tre sønner Gustav, William og Christian, datteren Sidsel fra første ægteskab samt to børnebørn og svigersønnen Jacob.

Læst i alt:

920 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger