Navne

28. november 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Euromaster får ny salgsdirektør

Euromaster får ny salgsdirektør

28. november 2019 - 01:43

1. november 2019 er Søren Brandborg tiltrådt som ny salgsdirektør for B2B-segmenterne hos Euromaster Danmark, hvor han bliver en del af ledelsesteamet.

 

Hos Euromaster får Søren Brandborg ansvaret for salget i Danmark og skal primært sikre profitabel vækst på BTB-segmenterne ved en struktureret og målrettet salgsindsats.

 

Euromasters direktør, Henrik Fusager, glæder sig til det fremtidige samarbejde:

 

»Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes os at tiltrække Søren til en meget spændende og vigtig rolle i Euromaster Danmarks fremtidige arbejde og strategi. Søren kender BTB segmenterne - og vi er overbeviste om, at Søren kan tage vores forretning til det næste niveau,« siger Henrik Fusager.

 

Med en baggrund fra både militæret og det private erhvervsliv har Søren Brandborg igennem en stærk erhvervsmæssig karriere, hvor han primært har beskæftiget sig med ledelse, salg og transformation - senest i OK A.m.b.a., hvor Søren Brandborg de sidste 6,5 år har arbejdet som markedschef for B2B og B2G med ledelsesansvar for både mellemledere, distriktschefer og salgskonsulenter.

Læst i alt:

866 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger