Navne

21. maj 2021 - 01:42

App linkNu på Google Play

Euromaster fejrer dobbelt 40-års jubilæum

Euromaster fejrer dobbelt 40-års jubilæum

Ove Pedersen (tv.) og Benny Jørgensen.

21. maj 2021 - 01:42

Det er to erfarne herrer, som i år kan fejre 40-års jubilæum i autobranchen. Og selvom Ove Pedersen, bosiddende i Ringkøbing og sælger for Euromaster i Jylland, og Benny Jørgensen, centerleder i Euromaster Næstved, har arbejdet i hver sin ende af landet hele livet, er der slående mange ligheder i karriereforløbene, erfaringerne og holdningerne til arbejdspladsen, kollegaerne og kunderne.

 

Udover at have rundet de 66 år, har de begge taget deres første skridt i autobranchen på gulvet på hver sit værksted. Inden karrieren førte til henholdsvis sælger og centerleder i den virksomhed, der i dag går under navnet Euromaster, som i 1998 overtog Hjulcentret i Ringkøbing og Næstved.

 

Selvom firmanavnet på værkstederne er skiftet ud flere gange, har forholdet til de lokale stamkunderne ikke ændret sig. For nogen strækker samarbejdet sig endda over flere generationer og særligt det gode forhold til kunderne fremhæves som en vigtig grund til at fortsætte i branchen så længe, som de to jubilarer har gjort.

– Vi har sjældent to dage i træk, der er ens, og det er en af de bedste ting ved jobbet, siger Ove Pedersen, som har boet og arbejdet i Vestjylland hele sit liv. Han tilføjer:

 

– Men særligt tilknytningen og kontakten til mine kunder, vil jeg nødigt undvære. Jeg har med tiden opbygget et stærkt forhold til en masse spændende mennesker, og det gør det værd at tage på arbejde hver dag.

 

Benny Jørgensen har haft samme oplevelse gennem årene:

 

– Vi har altid haft nogle meget loyale kunder her i Næstved. I flere tilfælde er det nu sønnen i familien, jeg gør forretning med, hvor det begyndte med faren. Det viser, at når vi gør vores arbejde ordentligt, yder en god service og skaber tillid, så vender kunderne også tilbage, siger Benny Jørgensen, som i dag er bosat i Klinteby lidt udenfor Næstved.

På trods af at både Benny Jørgensen og Ove Pedersen er glade for deres arbejde, indrømmer de også, at med 40-års jubilæum kommer også spørgsmålet om pension. For Oves vedkommende regner han med at stoppe med sælgergerningen inden for de næste 16 måneder. I Bennys tilfælde tænker han at fortsætte som centerleder lidt endnu. Måske indtil 2023, hvis helbredet ellers holder til det.

 

Læst i alt:

947 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger