Navne

27. juni 2019 - 01:44

App linkNu på Google Play

Farvel efter 23 år med Palfinger-kraner

Farvel efter 23 år med Palfinger-kraner

27. juni 2019 - 01:44

Salgschef for Jylland og Fyn hos Palfinger Danmark i Middelfart, Erik Munk Thomsen, har været på arbejdsmarkedet i nærmest en menneskealder, så det er en velfortjent pension, der nu venter, når han sidst i juni trækker sig tilbage.

 

»Jeg har været på arbejdsmarkedet, siden jeg var 11 år, så nu er det tiden at stoppe,« siger Erik Munk Thomsen. Han er oprindelig uddannet som maskinarbejder og har siden løbende taget adskillige supplerende uddannelser.

 

Han kom til Palfinger Danmark for 23 år siden og har i kraft af sin lange karriere oparbejdet en særdeles stor ekspertise om kranerne fra Palfinger. Han har i de 23 år arbejdet under fire forskellige ejere – BMS, Jørgen Bolding, Stiholt og senest Palfinger Group i Østrig, der for to år siden overtog virksomheden.

 

Sønnen fører stafetten videre

 

 

»Jeg har valgt at stoppe, mens legen er god. Jeg har været meget tilfreds med at arbejde med Palfinger-kranerne, og den professionelle ekspertise, der er hos Palfinger Danmark,« siger han.

 

Erik Munk Thomsens arbejdsområde har i hele ansættelsen været salg af kraner. I transportbranchen er han kendt for sin store viden om produkterne, krydret med en lun vestjysk humor og en uformel omgangstone.

 

Det er dog ikke sådan, at han helt forlader branchen. Hjemme i privaten har han indrettet et lille værksted, hvor han på hobbyplan har tænkt sig at reparere blandt andet knallerter.

 

»Og så bliver der nok også tid til at spille lidt golf – og hvad der nu ellers falder for,« siger han.

Hans søn, Morten Munk Thomsen, har i de senere år arbejdet side om side med sin far hos Palfinger Danmark med salg af kraner.

 

»Så man kan sige, at jeg nu overlader stafetten til Morten,« siger Erik Munk Thomsen.

 

Der holdes afskedsreception for Erik fredag d. 12. juli på Comvell Kongebrogården i Middelfart.

Læst i alt:

2116 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger