Navne

23. april 2019 - 11:24

App linkNu på Google Play

FDL holder generalforsamling lørdag

23. april 2019 - 11:24

Selv om vejret måske bliver til udendørs aktiviteter på lørdag, vil det være en god ide at afsætte noget af lørdagen til FDL´s ordinære generalforsamling. Sådan lyder opfordringen fra brancheorganisationen.

 

Arrangementet finder sted på Hotel Hedegården i Vejle og indledes med gratis morgenkaffe fra kl. 8.30.

Selve generalforsamlingen indledes kl. 09.00 og fortsætter til cirka kl. 12, hvorefter FDL er vært for et frokostarrangement.

 

»Vi kan kun opfordre til, at medlemmerne kommer og bakker os op i kampen mod bl.a. social dumping, ulovlig cabotage og postkasseselskaberne,« siger Jens Groot, kontorleder i FDL.

 

»Sammenhold gør stærk, hvis vi fortsat skal være i stand til at lægge pres på politikerne, er vi nødt til at have medlemmernes opbakning. Ved at møde op, får medlemmerne selv indflydelse på FDL’s kurs, og det må alle vel være interesseret i.«

Næstformanden Torbjørn Bay fra Slagelse, der har mange år på bagen som bestyrelsesmedlem, er på valg, men er villig til at blive genvalgt. Også Carsten Fruelund Poulsen fra Fredericia og Jørgen Herløv Mortensen fra Ødsted ved Vejle er på valg og fortsætter sandsynligvis.

 

Husk at tilmelde dig på e-mail fdl@fdl-vm.dk eller via tlf. 40 57 05 44.

Læst i alt:

616 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger