Navne

20. marts 2019 - 01:43

App linkNu på Google Play

Find OK til årets transportmesse

20. marts 2019 - 01:43

Når årets transportmesse lige om lidt finder sted i Messecenter Herning, er energiselskabet OK naturligvis også med og er repræsenteret i to af hallerne. De besøgende sætter dagsordenen, men relevante emner kan være den grønne omstilling, digitale løsninger og muligheder i udlandet, når man er transportkunde hos OK.

 

Henrik Dehn, markedschef på transport i OK, fortæller, at det naturligvis er helt op til de besøgende ved standene, hvad der skal tales om.

 

»Vi mærker dog især en interesse omkring OK's digitale løsninger og løsningerne for vognmænd med kørsel i udlandet. Derfor vil det være relevante emner at sætte fokus på. Derudover ser vi selvfølgelig frem til nogle hyggelige dage i Herning, hvor vi møder vores kunder under mere uformelle rammer,« siger han.

 

Grønt tema er også med

 

Ved den mindre stand i hal H ved Persontransport 2019, er der især fokus på den grønne omstilling.

 

»Vi har flere produkter, vi tilbyder, eksempelvis biogas og HVO, men vi lukker ikke diskussionen med et produkt,« siger Henrik Dehn.

 

»Vi følger udviklingen omkring den grønne omstilling nøje, og vi tager også gerne del i debatten. Den dialog, vi har med de besøgende under messen, er vigtig, da den gør os endnu klogere på, hvad kundernes behov bliver fremover,« understreger han og glæder sig sammen med resten af OK's transport-team til at tage i mod gæsterne på årets transportmesse.

Læst i alt:

545 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger