Navne

18. maj 2018 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Fra Daimler til Iveco

18. maj 2018 - 02:30

Fra 1. august er svenskeren Håkan Jönsson udnævnt til ny chef, Business Director, for Iveco North Europe & Baltics. Han bliver dermed den øverste ansvarlige for Ivecos lastbiler og varevogne i Norden og Baltikum, samt busser i Norden.

Han afløser Lars Beck, der tidligere i år fik nyt job som adm. direktør hos Hyundai Danmark, efter at han havde ledet Iveco North Europe & Baltics siden slutningen af 2013.

 

Håkan Jönsson får kontor i Albertslund ved København, på Ivecos hovedkontor for de otte markeder i Norden og Baltikum.

Bæredygtig transport

- Jeg ser virkelig frem til at arbejde for Iveco. Produkterne er de bedst tænkelige, og den tekniske udvikling med fokus på bæredygtig transport er langt fremme. Specielt interessante er de naturgasdrevne varevogne, lastbiler og busser, siger 43-årige Håkan Jönsson, der bor i Malmø.

 

- Et andet spændende produkt er varevognen Iveco Daily, der blev kåret som International Van of the Year 2018, tilføjer den nye topchef, der har en gedigen international erfaring inden for transportbranchen.

Daimler og Evobus

Siden 2007 har han arbejdet for Daimler Bus, først med ansvar for bl.a. det svenske marked, og siden 2015 har han været udstationeret i Ulm, Tyskland, som Daimlers Market Manager for koncernens generalagenter i 28 lande i Europa og Centralasien.

 

Lige inden sin tiltrædelse hos Iveco havde Håkan Jönsson et kort ophold hos EvoBus Sverige. Inden han fik job hos Daimler i 2007 var han salgschef for Mercedes-Benz’ busafdeling i Sverige.

 

Iveco har over 21.000 ansatte og producerer køretøjer i 7 lande i Europa, Asien, Afrika, Oceanien og Latinamerika. 4200 salgssteder og serviceværksteder i over 160 lande leverer teknisk support.

Læst i alt:

14 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger