Navne

18. august 2017 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Fra Oskarshamn til Ishøj

18. august 2017 - 02:30

Svenske Marcus Holm er netop tiltrådt som ny direktør hos Scania Danmark. Han er 46 år og har været ansat hos Scania siden 1994, hvor han begyndte i sit første job som trainee i Research & Development på hovedkvarteret i Södertälje, syd for Stockholm.

 

Hidtil har han beskæftiget sig med produktionsleddet. Hans forrige stilling var som ansvarlig for førerhus-fabrikken i Oskarshamn, hvor han fratrådte for tre måneder siden for at gennemgå et træningsforløb i forskellige europæiske Scania-afdelinger – som optakt til sin nye stilling som direktør for den danske organisation.

Efter to ophold som henholdsvis projektleder og produktionschef på fabrikken i Sao Paolo, Brasilien, taler han flydende portugisisk.

Lære dansk

- Det første jeg vil koncentrere mig om, er at lære det danske sprog, mens jeg rejser rundt og hilser på vores forhandlere og kunder og lærer organisationen at kende. Danmark er et modent marked, som er langt fremme på grøn transport og connectivity. Det glæder jeg mig til at være en del af, siger Marcus Holm i forbindelse med sit nye job.

 

Positionen som leder af en forhandlerorganisation bliver en omstilling i forhold til Marcus Holms tidligere opgaver i produktionsleddet. Men når han først får sat sig ind i det danske marked, og skikke, venter han at vende det til en styrke.

 

- Jeg har stor respekt for de resultater, Scania Danmark har præsteret under min forgænger, og det vil jeg forvalte fornuftigt. Han (hollandske Janko van der Baan) efterlader sig en veltrimmet organisation, som jeg vil komplettere med mit netværk i fabriksdelen hos Scania. Et af mine fokusområder er at få bragt leveringstiderne ned til et minimum, tilføjer Marcus Holm.

Læst i alt:

5 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger