Navne

3. maj 2019 - 02:25

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Freja justerer topledelsen

3. maj 2019 - 02:25

Efter cirka 34 år i spidsen for den daglige drift af Freja ønsker grundlægger Jørgen J. Hansen nu at anvende kræfterne som arbejdende bestyrelsesformand i Freja Holding.

Han grundlagde Freja sammen med en kompagnon i 1985, og siden har virksomheden udviklet sig til omkring 750 medarbejdere i 6 lande og en omsætning i 2019 på cirka 3,4 mia. kr. Resultatet af Frejas engagement indenfor segmenterne Road, Sea, Air, Project og Logistics, herunder segmentet Pharma Logistics.

Ulrik Rasmussen ny Group CEO

Nuværende adm. direktør i Freja Danmark - Ulrik Rasmussen – er 1. maj udnævnt som Frejas nye Group CEO og afløser således Jørgen J. Hansen på denne post.

Ulrik Rasmussen har hidtil været administrerende direktør hos Freja i Norge som Danmark og har været ansat i virksomheden siden 2010. Han er 44 år, uddannet i branchen og har i tiden før Freja blandt andet været ansat som direktør i England for DSV Road Ltd.

Jan Sunde ny landedirektør

Samtidigt er Jan Sunde udnævnt som ny landedirektør i Danmark. Han har siden 2017 fungeret som Frejas Regional Director Denmark West. Han er 54 år gammel og har tidligere været direktør i flere selskaber, senest som adm. direktør i Danske Fragtmænd Transport A/S.

 

I forlængelse af ovenstående styrker selskabet også det fremtidige ledelsesteam. Med reference til Ulrik Rasmussen er 31-årige Nicolai Præstholm ansat som Group Business Development Director med start 1. maj.

Han indgå i ledelsesteamet i en Group-funktion og arbejder fremover med udviklingsopgaver på Group niveau. Nicolai Præstholm er 31 år gammel og uddannet fra Aalborg Universitet som MSc in Operations & Supply Chain Management. Han har i over fire år arbejdet som konsulent ved Implement Consulting Group, de seneste knap to år som partner.

Han sidder i dag i bestyrelsen for Freja Holding, en post han fratræder i forbindelse med den forestående generalforsamling.

Inden en ny Regional Director Denmark West ansættes i løbet af 2019, varetages opgaven af Jan Sunde.

Læst i alt:

85 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke