Navne

22. januar 2019 - 02:30

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Revisor-uddannet barnebarn ejer nu 75 procent

22. januar 2019 - 02:30

Den internationale transport- og tankvognsspecialist LS Intertank ApS, med hovedsæde i Taulov ved Fredericia, har nu - formelt set - gennemgået et generationsskifte.

 

Tredje generation i den familieejede virksomhed, direktør Nikolai Sejr Sørensen, ejer dermed 75 procent af virksomheden.

Han er oprindelig uddannet revisor og trådte ind i familiefirmaet for 12 år siden. Siden har Nikolai Sejr Sørensen været primus motor på den massive vækst, som virksomheden har oplevet de seneste fem år, med 2018 som rekordår i virksomhedens mere end 60-årige historie.

Nyt koncept

Nikolai Sejr Sørensen:

- I 2012 stod vi overfor en større udskiftning af de gamle tanksættevogne. I stedet for at købe nye vogne, der lignede dem vi købte tilbage i 80’erne, begyndte vi at udvikle et modulbaseret tankcontainer-koncept, der både er standardiseret men også super fleksibelt. De sidste fem år har vi investeret 92 millioner i dette fleksible-multi-container setup. Det gør, at vi kan efterkomme kundernes øgede krav til fleksibilitet og kapacitetssikkerhed. Det er dette set-up, der gør, at vi kan opnå større synergier i vores løsninger og producere 5-10-15 procent mere effektivt.

 

LS Intertank Group har oplevet en organisk vækst på 15 procent fra 2017-2018. Årsagen hertil skal ikke findes i øgede dækningsbidrag, men i modet til innovative løsninger og massive investeringer.

 

Om LS Intertank Group

Etableret i 1952 af den dengang 17-årige Leo Sørensen. I dag ejes virksomheden 75 / 25 procent af Nikolai Sejr Sørensen og Leif Sejr Sørensen.

 

Virksomheden er specialist i international transport af flydende produkter, herunder fødevarer som mælk, glukose og vegetabilske olier, samt tekniske produkter som fosforsyre og andre kemikalier.

Kunder er store produktionsvirksomheder, primært internationale fødevareproducenter, og danske virksomheder som Arla, Thise, Novo Nordisk og NovoZymes.

 

Hovedsæde i Taulov, 225 medarbejdere, fordelt på otte selskaber i fem forskellige lande: Danmark, Sverige, Norge, Polen og Slovakiet.

Ejer 140 trækkere, mere end 200 link- og containerchassiser, 250 tankcontainere og 75 tankesættevogne.

Læst i alt:

87 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger