Navne

15. maj 2018 - 08:13

App linkNu på Google Play

Nyscan sælger Iveco-anlæg

15. maj 2018 - 08:13

Af Redaktionen |

Nyscan-koncernens nye ejer, HE Jørgensen A/S, har valgt at sælge Iveco-anlægget på Avedøre Holme i Hvidovre til MAN-koncernen.

 

Nyscan-koncernen består af autoriseret Scania-servicepartner Nyscan a/s med serviceanlæg i Roskilde, Køge, Vordingborg og Sakskøbing samt autoriseret Iveco-forhandler Nyscan Biler a/s med last- og varebilsanlæg i Hvidovre, Glostrup og Roskilde.

 

 »Siden HE Jørgensens overtagelse af Nyscan-koncernen midt i marts har vi arbejdet benhårdt på at kortlægge mulighederne for koncernen,« siger adm. direktør Christian Barsøe.

 

»Vi ser masser af muligheder for at styrke Nyscan-virksomhederne. Efter dagens frasalg af vores serviceanlæg på Stamholmen 219 på Avedøre Holme til MAN-koncernen, koncentrerer vi Iveco-aktiviteterne på vores nuværende anlæg i Roskilde og Glostrup,« fastslår han.

 

Hos MAN Truck & Bus bedyrer man, at man hele vejen igennem har været positiv omkring HE Jørgensens overtagelse af Nyscan, selvom overtagelsen principielt intet har med MAN-forretningen at gøre.

»Det faktum, at vores største MAN-forhandler har overtaget Nyscan-koncernen, og dermed seks lastbilanlæg med tilhørende autoriseret forhandling og service af Iveco, samt autoriseret service af Scania, vidner om at vi, i HE Jørgensen, har en stærk og visionær forhandler, som med købet af Nyscan har konsolideret sin forretning,« udtaler MAN's administrerende direktør, Niels-Jørgen Toft Jensen.

 

Omkring overtagelsen af anlægget på Avedøre Holme siger Niels-Jørgen Toft Jensen:

 

»København er naturligvis en vigtig strategisk base for MAN. Vores anlæg i Greve kører i dag på fuld kapacitet i toholdsskift og en mulig udvidelse af værkstedskapaciteten i Greve, i form af en tilbygning af flere værkstedsbaner, har længe været på tegnebrættet. Nu kan vi droppe disse planer og i stedet udnytte en markant forøget værkstedskapacitet med overtagelsen af anlægget på Avedøre Holme.«

Læst i alt:

1489 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger