Navne

23. marts 2020 - 11:36

App linkNu på Google Play

Henriette Kjær er ny politisk chef i ITD

Henriette Kjær er ny politisk chef i ITD

Henriette Kjær tiltræder 1. maj som politisk chef i ITD.

23. marts 2020 - 11:36

ITD har ansat en ny politisk chef. Det er tidligere minister og transportordfører for De Konservative, Henriette Kjær, der fremover vil stå i spidsen for ITD’s politiske afdeling.

 

Henriette Kjær kommer direkte fra en stilling som Public Affairs Director i Rud Pedersen, hvor hun var ansat i knap fire år. Hun er tidligere medlem af Folketinget i perioden 1994 til 2011 og var i en årrække minister og senere transportordfører. Fra sin tid i politik og De Konservative har hun desuden et godt kendskab til ITD’s direktør, Carina Christensen.

 

Henriette Kjær ser frem til at bidrage til at kæmpe for ITD’s mærkesager nationalt og europæisk.

 

»Vi står over for en række store politiske mærkesager nationalt og internationalt i den kommende tid, som vi vil gå benhårdt efter at få maksimal indflydelse på. Her tænker jeg blandt andet på implementeringen af Vejpakken, når den endeligt falder på plads, hele den grønne dagsorden, vækst i transportbranchen, kommende forhandlinger om infrastruktur, befordringspligt og meget andet. Jeg kender ITD som en yderst kompetent organisation, der altid går foran og arbejder målrettet for at professionalisere transport- og logistiksektoren. Det arbejde skal fortsætte, så vi med fakta og dokumentation kan blive hørt på Christiansborg og i Bruxelles,« siger Henriette Kjær.

Henriette Kjær vil arbejde fra ITD’s kontor i København. Medarbejderne i ITD’s politiske afdeling er fordelt på tre lokationer i henholdsvis Padborg, København og Bruxelles. Hun tiltræder stillingen 1. maj.

 

Henriette Kjær afløser Jørn-Henrik Carstens, der forlod ITD med udgangen af januar for et nyt job i Færdselsstyrelsen.

Læst i alt:

1251 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger