Navne

3. maj 2019 - 02:23

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Igen: Renault-mekanikere til verdensfinale

3. maj 2019 - 02:23

Padborg Diamonds, nordisk mester i Renault Trucks’ store servicemarkedskonkurrence RTEC, forsvarer i juni de danske farver i RTEC’s globale finale i Lyon, Frankrig.

Det danske RTEC-hold, fra Skifter Lastbil A/S i Padborg, sejrede således - igen - i det nordiske opgør om at komme med til den store globale verdensfinale, der afholdes i Renault Trucks’ hovedsæde i næste måned.

 

- Vi er meget stolte over vores medarbejderes høje kompetenceniveau og glæder os til finalen, hvor vi skal dyste om at blive verdens bedste Renault Trucks servicemarkedsteam, udtaler Skifter Lastbils direktør Morten Lund.

Renault: 21 værksteder

Jan Egegaard Jensen, chef for kompetenceudvikling hos Renault Trucks Danmark, er også stolt.

 

- Vi har et fantastisk netværk i Danmark med 21 serviceværksteder, hvor vi konstant udvikler vores medarbejderes tekniske evner, kendskab til Renault Trucks’ værktøjer og procedurer samt deres tilgang til kunderelationen. Vores forhandleres høje krav til kvalitet og ekspertise giver os nu adgang til at konkurrere blandt de bedste på globalt plan. Det er vi meget stolte over.

 

De 24 bedste hold i verden, der går videre til finalen i Lyon, skal deltage i en praktisk prøve i realistiske værkstedsomgivelser.

Udvikle kompetencer

Formålet med RTEC (Road To Excellence Championship) er yderligere at udvikle kompetencerne inden for Renault Trucks’ autoriserede netværk og ikke mindst fremhæve den høje ekspertise, der findes blandt medarbejderne.

 

Foruden chancen for at blive verdens bedste Renault Trucks servicemarkedsteam, er konkurrencen også en fin mulighed for at udveksle erfaringer på tværs af landegrænser.

Læst i alt:

26 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke