Navne

10. august 2018 - 02:45

App linkNu på Google Play

Vognmanden

ITD-formand fylder 60 år

10. august 2018 - 02:45

Lørdag 18. august fylder brancheorganisationen ITD’s formand, Gert Jakobsen, 60 år.

Vognmanden med firmaadresse i Hornslet, cirka 20 kilometer nord for Aarhus, har været medlem af ITD siden 1994 og bestyrelsesformand siden 2013.

 

Gert Jakobsen modtog i 2005 ITD’s store transportpris og blev kort efter opfordret til at gå ind i ITD’s bestyrelse. Her blev han i første omgang menigt medlem og senere næstformand, inden han i 2013 blev valgt som ny bestyrelsesformand.

Bestyrelsesarbejdet for 800 professionelle medlemsvirksomheder og 270 medarbejdere forpligter og kræver tid, siger Gert Jakobsen.

Stor glæde og viden

- Mange får et chok, når de finder ud af, hvor meget tid bestyrelsesarbejdet i ITD tager. Men det har altid været en stor glæde for mig, og man opnår en enorm viden om både branchen og den politiske verden. ITD er en fantastisk organisation og forretning, og for mig har det vigtigste altid været at gøre en forskel i den almindelige vognmands hverdag.

 

Selv er han direktør i Gert Jakobsen Transport ApS i Hornslet, cirka 20 kilometer nord for Aarhus. Herudover ejer og driver han virksomhederne Cheminor A/S og Strongblue og er medejer af Logi-Dan A/S.

Virksomhederne tæller omkring 30 medarbejdere – herunder Gert Jakobsens kone Elin Jakobsen, der til daglig styrer medarbejdere og lastbiler, da Gert Jakobsen selv er travlt beskæftiget med arbejdet som bestyrelsesformand i ITD.

Nede på jorden

Fødselarens melding ”det skal være nede på jorden”, er grundtonen i hans virke som vognmand og bestyrelsesformand i ITD. Her er han meget vellidt i brancheorganisationen, hvor han kender langt de fleste medarbejdere, som han roser til skyerne, og medlemsvirksomhederne har han også styr på. Herudover har han et kæmpe netværk i transportbranchen.

 

Privat fejrer Gert Jakobsen fødselsdagen hjemme på sin gård i Rodskov, få kilometer fra Hornslet. I første omgang er der herremiddag for de nærmeste venner og bekendte, heriblandt jagtvenner, som - efter Gert Jakobsens eget udsagn - synger mere, end de skyder.

 

ITD markerer fødselsdagen ved en reception for venner, medlemmer og kollegaer hos ITD i Padborg, fredag 31. august kl. 14 til 16.

Læst i alt:

39 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger