Navne

30. november 2021 - 21:51

App linkNu på Google Play

ITD's adm. direktør takker af efter fem år

ITD's adm. direktør takker af efter fem år

Carina Christensen. (Foto: ITD)

30. november 2021 - 21:51

Carina Christensen har efter 5 år på posten som administrerende direktør i ITD valgt at opsige sin stilling for at søge nye udfordringer i sit arbejdsliv.

 

- Jeg har længe planlagt for mig selv, at når ITD som forening i 2023 fylder 75 år, så skal det være med en ny administrerende direktør i spidsen. Jeg har været rigtig glad for min tid i ITD, men efter mere end 5 år er tiden inde til, at jeg gerne vil prøve nye opgaver og udfordringer i mit arbejdsliv. Jeg overlader derfor trygt rattet i ITD til en anden, udtaler Carina Christensen, der både har en baggrund som minister, virksomhedsejer og direktør i flere virksomheder.

Carina Christensen blev ansat i ITD-koncernen i januar 2017, og ved udgangen af oktober 2022 siger hun så farvel til ITD’s medlemsvirksomheder i det danske transport- og logistikerhverv, som har haft en særlig betydning for hende.

 

- Vores medlemmer i den danske vejgodstransport yder en stor og vigtig indsats hver eneste dag for at holde Danmark og Europa kørende. Det har været en ære at arbejde for gode rammevilkår for denne centrale branche gennem mange år, og der er iværksat mange gode tiltag og sat en skarp og visionær kurs for fremtidens danske vognmand og transportør, siger Carina Christensen.

 

ITD indleder nu processen med at ansætte en ny administrerende direktør.

Læst i alt:

1381 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger