Navne

7. juni 2019 - 02:40

App linkNu på Google Play

Vognmanden

Iveco: Ny manager

7. juni 2019 - 02:40

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til Iveco, hvor der venter særdeles spændende opgaver med bl.a. lancering af den nye store Iveco samt udbygning af Ivecos førende position inden for miljøvenlige gasmotorer i et marked, hvor der bliver større og større fokus på bæredygtig transport.

Meldingen kommer fra Kåre Neergaard, der har næsten 20 års erfaring inden for salg og markedsføring i den europæiske bilbranche.

 

Nu er han ny Business Line Manager Medium & Heavy Trucks for Iveco North Europe & Baltics og dermed ansvarlig for mærkets lastbiler i Norden og Baltikum. Kontoret ligger i Albertslund ved København, på Ivecos hovedkontor for de otte markeder i Norden og Baltikum.

Start i 2000

Kåre Neergaard begyndte i 2000 sin karriere hos den daværende Fiat-koncern som Commercial Product Manager for Heavy Trucks i Danmark, og han arbejdede frem til 2007 med Ivecos lastbiler. Kåre Neergaard blev efterfølgende i den italienske Fiat-koncern og var i mange år Fiat Professional Brand Country Manager i både Norden og Tyskland.

 

- Kåre kommer med en solid erfaring inden for branchen – og ikke mindst fra FCA og CNHi. Med sin lange erfaring fra flere europæiske lande, og mange års arbejde med vare- og lastbiler, er vi beæret over at have Kåre tilbage i Iveco og ser frem til, at han skal drive udviklingen af Ivecos lastbiler i Norden og Baltikum, udtaler Håkan Jönsson, Business Director for Iveco i Norden og Baltikum.

Læst i alt:

22 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger