Navne

10. februar 2020 - 08:07

App linkNu på Google Play

Kasper Rasmussen ny direktør i Nyscan

Kasper Rasmussen ny direktør i Nyscan

10. februar 2020 - 08:07

41-årige Kasper Rasmussen er netop tiltrådt som adm. direktør i den kendte lastbilorganisation Nyscan med hovedsæde på Skandinavisk Transport Center i Køge og lastbilafdelinger i henholdsvis Vordingborg og Sakskøbing.

 

Kasper Rasmussen kommer senest fra et job som regional salgschef hos Scania Danmark, hvortil han blev hentet fra jobbet som eftermarkedsdirektør hos netop Nyscan.

 

Det er en erfaren lastbilmand, der dermed vender tilbage til Nyscan, for de seneste 20 år har han nemlig taget hele turen fra lastbilmekaniker og værkfører til værkstedschef og servicechef samt eftermarkedsdirektør og salgschef hos nogle af de førende spillere i lastbilbranchen:

 

»Jeg må nok indrømme, at jeg har dieselolie i årene. Jeg er glad og stolt over, at Nyscans ejer, Henrik E. Jørgensen fra HEJ Gruppen, har vist mig den tillid at invitere mig tilbage som adm. direktør i Nyscan,« siger Kasper Rasmussen.

Efter nogle år på importør-siden glæder han sig især til igen at komme helt tæt på lastbilkunderne både på service- og salgssiden. Her indgår Nyscan i en meget stærk lastbil-koncern under HEJ Gruppen, der også har autoriseret service og forhandling af DAF, MAN, Iveco og Fiat Professional.

 

»Med HEJ Gruppen som ejer ser jeg store muligheder for at modernisere og videreudvikle Nyscans samlede lastbilaktiviteter. Der er sket rigtig meget i Nyscan de seneste år, og både kunder og medarbejdere har stået model til mange forandringer. Nu er vi klar til at genskabe trygheden og tilliden i et stærkere Nyscan 2.0. Det vil vi gøre ved at fastholde de velkendte, gamle værdier om nærhed til kunderne og højt serviceniveau og så tilsætte nye servicekoncepter og de sidste nye teknologier,« fastslår Kasper Rasmussen.

»Vi indtager en unik position øst for Storebælt med strategisk velplacerede lastbilanlæg i hovedstadsområdet, på Sjælland samt Lolland-Falster. Og med mere end 50 års lastbilerfaring har Nyscan yderligere potentiale som leverandør af tunge køretøjer og services. Det glæder jeg mig til at stå i spidsen for,« siger Kasper Rasmussen.

Læst i alt:

1663 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger