Navne

14. december 2018 - 01:45

App linkNu på Google Play

Kendt lastbil-mand skifter til Nyscan Trucks

14. december 2018 - 01:45

Rasmus Haargaard

John Hostrup har byttet de tyske lastbiler ud med hollandske. Efter knap 13 år hos MAN Truck & Bus har John Hostrup nemlig fået ny arbejdsgiver hos det nystiftede selskab Nyscan Trucks med hovedsæde i Køge.

 

Nyscan Trucks blev for nylig udnævnt til autoriseret servicepartner for DAF med værkstederne i Køge og Sakskøbing. Nyscan Trucks er et søsterselskab til Nyscan, der er servicepartner for Scania – og begge selskaber er i dag en del af H.E. Jørgensen-koncernen.

 

»Nyscan har været lidt i knæ i nogle år, og nu skal HEJ og Nyscan selv og DAF være med til at trække det hele op igen. Den udfordring tiltrak mig. MAN som arbejdsplads er et dejligt sted, men jeg var bare nødt til at prøve det her, da muligheden var der,« siger John Hostrup.

51-årige John Hostrup har samme titel hos Nyscan Trucks som hos MAN – nemlig produktchef. Nyscan Trucks er godt nok indtil videre kun DAF-partner på serviceområdet, men John Hostrup har alligevel gjort sig tanker om DAFs potentiale på det danske marked og ikke mindst på Sjælland.

 

»Jeg har i mange år syntes, at DAF var lidt underudnyttet på det danske marked. DAF som brand og bil har jeg altid haft respekt for. Mulighederne bør være gode for at opnå en større del af det danske lastbilmarked i de kommende år,« siger John Hostrup.

 

Hos Nyscan Trucks er John Hostrup også genforenet med sin tidligere chef, Christian Barsøe, som i mange år var direktør for den danske MAN-importør, og som i dag er direktør i Nyscan og Nyscan Trucks.

»Christians måde at samle et hold omkring sig har også trukket i mig. Det er en ny begyndelse for Nyscan og Nyscan Trucks, og med flid og dygtighed skal vi bevæge os et nyt sted hen. Det er en spændende rejse, som jeg glæder mig til at være med til,« siger John Hostrup.

Læst i alt:

3069 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger