Navne

30. juli 2020 - 14:26

App linkNu på Google Play

Krone ScanBalt Group udnævner ny strategisk chef

Krone ScanBalt Group udnævner ny strategisk chef

30. juli 2020 - 14:26

Nadja Mulvad, 40 år, er er 1. august udnævnt til Chief Strategy Officer (CSO) i Krone ScanBalt Group med hovedkontor i Padborg.

Krone ScanBalt Group er en del af den familieejede tyske Krone-koncern, der er en af Europas største trailerproducenter.

 

Nadja Mulvad får med reference til administrerende direktør Jan Knudsen ansvaret for styringen af strategi og udvikling i Krone ScanBalt, Krone ScanBalt Fleet og Krone Spareparts. Udover Danmark omfatter Nadja Mulvads ansvarsområde også selskabets aktiviteter i de baltiske lande og Sverige.

 

Nadja Mulvad har været ansat i Krone ScanBalt de seneste syv år, hvor hun bl.a. har været ansvarlig for selskabets marketingaktiviteter og stået for forretningsudvikling i Krone Used, der har specialiseret sig i salg af brugte trailere i Europa og Mellemøsten – en opgave hun har haft stor succes med. Den stilling, Nadja Mulvad, tiltræder er nyoprettet.

 

Nadja Mulvad er født i Rusland og opvokset i Estland. Her har hun bl.a. taget en bachelor i teologi fra universitetet i Tallinn. I løbet af få uger færdiggør Nadja en Executive MBA-uddannelse ved Coventry University. Undervisningen er gennemført hos IBA Erhvervs Academy i Kolding, og er foregået på engelsk, som Nadja Mulvad sprogligt mestre på linje med både dansk og russisk.

Læst i alt:

1845 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger