Navne

18. september 2018 - 01:44

App linkNu på Google Play

Lærlinge mødtes til teambuilding

18. september 2018 - 01:44

Kampen om de gode lærlinge og elever er hård. Også lastvognsbranchen mærker, at det er svært at tiltrække de unge. Volvo Danmark har derfor de sidste år søsat forskellige initiativer for at tiltrække og ikke mindst fastholde de gode lærlinge og elever. Et af disse er et stort lærlinge- og elevarrangement, hvor de nye talenter mødes til teambuilding baseret på Volvos værdier og kundeløfter.

 

I arrangementet deltog elever og lærlinge samt flere instruktører fra alle fire danske forhandlere af Volvo Trucks og Renault Trucks: Autohuset Vestergaard, Skifter Lastbil, Titan Lastvogne og Volvo Truck Center. I alt deltog over 80 elever og lærlinge i arrangement, der som tidligere foregik på Mommark Handelskostsskole på Als. Der var lagt op til to dage med masser af mentale og fysiske udfordringer, frisk luft og socialt samvær.

På førstedagen blev der i alt gennemført 13 forskellige aktiviteter såsom sumobrydning, støvlekast, bueskydning mm. og dagen sluttede festligt med et grillarrangement og en godnatøl i cafeen. På dag to kunne det første hold nyde solopgangen på stranden, imens de byggede deres tømmerflåde, og senere stod programmet på QR-skattejagt.

 

»Selvom det var et stramt program og et stort hold, blev der gået til stålet – og jeg er særdeles imponeret over den fightervilje, der var blandt samtlige deltagere. Alle var med og løftede i flok sammen med deres teamkammerater,” udtaler koordinator på arrangementet og underviser,« Christian Seeberg.

 

Jan Egegaard Jensen, Competence Development Manager hos Volvo Danmark, er ikke i tvivl om, at ressourcerne, der bruges på arrangementet, er godt givet ud.

»Vi tror på, at disse to dage medvirker til, at elever og lærlinge hos Volvo får en følelse af at være særdeles værdsatte i organisationen, og at de kan mærke, at de er en del af noget større. Det er jo vores fremtid, vi investerer i,« siger Jan Egegaard Jensen.

Læst i alt:

381 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger