Navne

12. februar 2018 - 01:42

App linkNu på Google Play

Luffes lærlinge til tops

12. februar 2018 - 01:42

Af Redaktionen |

”Luffes lærlinge” fra Scania i Padborg vandt forleden den nationale Top Team-finale, som er en værkstedskonkurrence for Scanias netværk. Nu venter EM i Italien.

 

Til den danske finale, der blev afholdt hos Scania i Horsens 3. februar, skulle deltagerne igennem fem stationer, hvor de bl.a. blev testet på systemkendskab, paratviden, systematisk fejlfinding og samarbejde.

 

For at forberede holdene på niveauet til europamesterskaberne, var alle stationer inspireret af opgaver fra tidligere europamesterskaber, og bestod af tre stationer med både praktiske og teoretiske opgaver og to stationer, der udelukkende fokuserede på teoretiske spørgsmål.

 

Selve konkurrencen er baseret på et format, der følger de daglige arbejdsmønstre, og deltagerne var derfor udsat for tidspres på alle stationerne. Her skulle de f.eks. fejlfinde og løse fejlene på blot 20 minutter.

Luffes lærlinge består af holdleder Jens Mikkelsen, teamleder Dennis Hartung og fire mekanikere, Christian L. Kristensen, Claus Rohr, Michael Jensen og Christian Larsen.

 

For at forberede holdet på EM, har Søren Krelskov, der er Scania Danmarks tekniske træner og ansvarlig for Top Team i Danmark, nøje udviklet et uddannelsesforløb, hvor holdet bl.a. skal på træningslejr.

 

EM starter 27. april i Trento, Italien. Fra EM-finalen går kun seks ud af 29 teams videre til VM, der afholdes på Scanias hovedkontor i Södertälje, Sverige i december.

Resultat af DM i Top Team:

1. Luffes lærlinge, Scania i Padborg

2. Team de hurtige, Scania i Randers og Scania i Hobro

3. Hjørring Redlights, Stiholt i Hjørring

4. Team Odense, Scania i Odense

5. Team Sæby, Stiholt i Sæby

Læst i alt:

541 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

redaktionen@lastbilmagasinet.dk

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger