Navne

26. november 2021 - 15:47

App linkNu på Google Play

MAN henter ny topchef hos Scania

MAN henter ny topchef hos Scania

Alexander Vlaskamp.

26. november 2021 - 15:47

Rasmus Haargaard

Der har været gang i svingdøren i toppen af MAN Truck & Bus SE i de seneste par år. Nu har MAN-fabrikken udpeget en ny Chief Executive Officer (adm. dir.) – og det bliver hollænderen Alexander Vlaskamp, der kommer fra en stilling som ansvarlig for salg og marketing i Scania Group.

 

Alexander Vlaskamp afløser Andreas Tostmann, som forlader MAN. Tostmann afløste så sent som i sommeren 2020 forgængeren Joachim Drees som led i en større udrensning i ledelsen af Traton, som MAN (sammen med bl.a. Scania) er en del af.

 

Alexander Vlaskamp har arbejdet i ledende roller for Scania siden 2002 i Tyskland, Østrig, Polen og Sverige.

 

- Jeg kender MAN godt, efter at have arbejdet sammen på adskillige fælles projekter. MAN har stolte traditioner og gennemgår samtidig drastiske forandringer. Vi vil transformere MAN fra en producent af erhvervskøretøjer til en førende leverandør af intelligente og bæredygtige transportløsninger. Jeg ser frem til at gøre min del som adm. direktør, siger Alexander Vlaskamp.

Alexander Vlaskamp indtræder samtidig i bestyrelsen i Traton Group, som rummer lastbilmærkerne MAN, Scania, Navistar International og Volkswagen Caminhões e Ônibus.

Læst i alt:

2429 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger