Navne

12. januar 2021 - 14:56

App linkNu på Google Play

MAN Nordjylland udvider ejerkredsen

MAN Nordjylland udvider ejerkredsen

12. januar 2021 - 14:56

Fra 1. januar er ejerkredsen i MAN Nordjylland udvidet med salgsdirektør Erik Brændgaard Nielsen.

 

- Vi er stolte over, at Erik nu indtræder som ejer i virksomheden. Det har hele tiden været vores ønske at sikre en lokal forankring, og vi er glade for, at det nu også er lykkedes i MAN Nordjylland, udtaler Sten Uggerhøj.

 

Erik Brændgaard Nielsen, der er 43 år, har haft en karrierevej fra lastvognsmekaniker til salgsdirektør og har været i organisationen siden 2007.

 

- Jeg er meget ydmyg over den tillid, ejerne i MAN Nordjylland har vist mig. Jeg glæder mig hver dag over at være en del af en virksomhed med et godt image, et godt bagland og kolleger, der løfter i flok, så vi kan levere et godt produkt til vores kunder. Jeg glæder mig over at være medejer af en virksomhed, som jeg tror på er en del af fremtidens lastvognsbranche, siger Erik Brændgaard Nielsen.

MAN Nordjylland driver i dag autoriseret MAN-værksted og salg af nye MAN-varebiler, lastbiler og busser. Virksomheden er repræsenteret i Thisted, Svendstrup, Hjørring og Frederikshavn og er en del af Uggerhøj-koncernen.

Læst i alt:

1403 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger
Ret cookie-samtykke