Navne

17. juni 2022 - 14:43

App linkNu på Google Play

Michael Svane udnævnt til formand for Rådet for Sikker Trafik

Michael Svane udnævnt til formand for Rådet for Sikker Trafik

Michael Svane. Pressefoto

17. juni 2022 - 14:43

Ni ud af ti ulykker i trafikken skyldes vores adfærd, og ulykkerne rammer hvert år tusindvis af mennesker. Det har enorme menneskelige og samfundsøkonomiske omkostninger, når det går galt i trafikken, og derfor er det vigtigt, at få antallet af trafikulykker bragt ned.


Det arbejde skal tidligere direktør for DI Transport, Michael Svane, nu stå i spidsen for. Han er netop blevet udpeget som ny formand for Rådet for Sikker Trafik af transportminister Trine Bramsen (S) efter indstilling fra alle Rådet for Sikker Trafiks medlemmer. Dermed afløser Michael Svane den tidligere borgmester Ole Bjørstorp, der gik på pension tidligere i år.  

 

De fleste kender Michael Svane som branchedirektør for DI Transport, hvor han har haft sit virke de sidste 16 år. Nu kommer han til at bruge sine kompetencer og sin viden på transportområdet til at fremme trafiksikkerheden for alle i Danmark.

Trafiksikkerheden er dog ikke et nyt område for Michael Svane, da han gennem en årrække har været medlem af bestyrelsen i Rådet for Sikker Trafik, hvor han har repræsenteret DI Transport.

 

- Jeg har i mine mange år i transportbranchen arbejdet for, at erhvervslivet går forrest i indsatsen for en langt bedre trafiksikkerhed på vores veje, cykelstier, i by og på land. Jeg ser meget frem til at fortsætte denne indsats som formand for Rådet. Jeg ser også frem til at gøre en målrettet indsats sammen med Rådets medlemmer, myndigheder og ikke mindst med Rådets ledelse - direktør og forretningsudvalg - og de mange dygtige medarbejdere. Vi har en bunden opgave med at sikre, at alle trygt og sikkert kan begive sig ud i trafikken, siger Michael Svane.

Læst i alt:

813 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Til forsiden

Giv os din kommentar på ovenstående artikel:

Denne artikel er låst. Ønsker du adgang til låste artikler klik her for at købe et abonnement

 

 

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1. sal
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Afstemning

{%binding poll.title%}

{%Binding option.title%} - {%if option.number_of_votes%}{%binding (option.number_of_votes * 100.0 / totalVotes).ToInt%}%{%else%}0%{%endif%}

{%binding totalVotes%} stemmer i alt

Tidligere afstemninger